Υποστήριξη της Μαρίας Σαμπανίδου

 

Στο πλαίσιο του κολυμβητικού αγώνα της διοργάνωσης Serifos Sunset Race 2016 θα διεξαχθεί παράλληλος αγώνας για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι τρεις περσινοί νικητές (Γιώργος Φιρφιλιώνης, Γιάννης Αντωνάκης και Χρήστος Μποφίλιος), με πρωτοβουλία του τρίτου, θα κολυμπήσουν όσα χιλιόμετρα μπορούν, παραπάνω από τα τρία του αγώνα, με στόχο να κινητοποιήσουν τον κόσμο για να προσφέρει χρήματα στο λογαριασμό που έχει ήδη ανοίξει για τη Μαρία Σαμπανίδου, η οποία μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό χρειάζεται πόρους για την αποκατάσταση της.

Η Μαρία Σαμπανίδου πρώην πολίστρια και τριαθλήτρια με πολλές διακρίσεις είναι πολύ αγαπητή στο χώρο του αθλητισμού και χρειάζεται τη συνδρομή και την υποστήριξη όλων για να μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα και στη ζωή.

Ο κολυμβητικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το πρωί (11:00), στο Λιβάδι της Σερίφου, σε δύο διαδρομές για ενήλικες (1χλμ  και 3χλμ), παιδικούς αγώνες, και την κούρσα που θα κάνουν οι κολυμβητές για τη Μαρία. Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου (5, 10 και 20 χλμ) με εκκίνηση την παραλία της Βαγιάς και παιδικοί αγώνες δρόμου στο Λιβάδι της Σερίφου.

Στη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχει ειδικό κουτί όπου ο καθένας θα συνεισφέρει όσα χρήματα επιθυμεί ή με κατάθεση απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της Μαρίας (Alpha Bank/ IBAN: GR 0601401540154002101078003 swift/bic/CRBAGRAA).