• 15
  ΣΕΠΤ
  Αγώνας κολύμβησης 3 χλμ

  10:30

  Παραλια Αυλομωνα - Λιβαδι

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

  Ο αγώνας των 3000μ απευθύνεται σε πιο προχωρημένους κολυμβητές. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/9 στο Λιβάδι της Σερίφου με εκκίνηση από την παραλία του Αυλόμωνα, ταυτόχρονα με τους αγώνες των 750 και 1,5χλμ. Οι κολυμβητές θα κολυμπήσουν τη διαδρομή του 1,5χλμ και θα την επαναλάβουν δύο φορές, τερματίζοντας στην παραλία.
   
  Στο αγώνα θα υπάρχουν ειδικές ναυαγοσωστικές σανίδες, πλευστό φορείο και γενικά όλος ο εξοπλισμός ασφαλείας. Φέτος, οι ναυαγοσώστες της διοργάνωσης προέρχονται από την Lifeguard Hellas.
   
  Κολυμβητικά Βοηθήματα
  Στη διαδρομή των 3.000μ δεν επιτρέπονται βατραχοπέδιλα, μάσκες, αναπνευστήρες και λοιπά βοηθήματα.
   
  Wet Suit- Στολές
  Όσοι φορέσουν στολή δεν θα είναι στη γενική κατάταξη αλλά σε ξεχωριστή κατάταξη όπου και θα γίνει ξεχωριστή βράβευση (με περιορισμό τουλάχιστον τις 10 συμμετοχές). Επιτρέπεται να φορέσετε στολές μόνο εάν το έχετε δηλώσει στην γραμματεία κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
   
  Έπαθλα
  – Έπαθλα και δώρα για τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες σε κάθε αγώνισμα.
  – Κατάταξη και δώρα στους πρώτους και τις πρώτες για όσους συνδυάσουν δύο αθλήματα ως εξής: 5χλμ τρέξιμο και 1500μ κολύμπι, 10χλμ τρέξιμο και 3000μ κολύμπι,  20χλμ τρέξιμο και 3000μ κολύμπι (με περιορισμό τουλάχιστον τις 10 συμμετοχές).
  – Αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες
   
  Η τελετή απονομής του αγώνα των 3χλμ θα λάβει χώρα την Κυριακή 15/9 αμέσως μετά το τέλος των κολυμβητικών αγώνων, στην παραλία του Αυλόμωνα.

  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  10 €

  ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

  10:30

  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

  Παραλια Αυλομωνα - Λιβαδι

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ