Η εταιρία The Family Beez θα είναι Υποστηρικτής του Serifos Sunset Race 2017

Η εταιρία παραγωγής μελιού, The Family Beez, με έδρα στη Σέριφο, θα είναι "Υποστηρικτής" του Serifos Sunset Race 2017, στηρίζοντας την προσπάθεια της διοργάνωσης. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής όλοι οι νικητές των αγώνων θα λάβουν δώρο μοναδικά προϊόντα της εταιρίας.

dsc_5027  dsp_0250

Προφίλ The Family Beez

Η οικογένεια Ρώτα έχει ξεκινήσει εδώ και 40 χρόνια να παράγει μέλι εξαιρετικής ποιότητας στη Σέριφο. Ο Γιώργος Ρώτας συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και παράγει εξαιρετικά αρωματικό μέλι με ξεχωριστή γεύση.

Η παραγωγή είναι βιολογικά πιστοποιημένη και στο εκσυγχρονισμένο μελισσοκομικό εργαστήριο της οικογένειας γίνεται η συλλογή του μελιού, χρησιμοποιώντας μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον. Η παραγωγή είναι περιορισμένη και ο συνδυασμός ποιότητας , γεύσης και αρωμάτων μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τα προϊόντα μας είναι βιολογικής γεωργίας και παράγονται στο νησί της Σερίφου σε περιοχή προστατευόμενη και χαρακτηρισμένη Natura 2000. Το μέλι μας οφείλει την υπέροχη γεύση του και το ξεχωριστό του άρωμα στο μοναδικό οικοσύστημα της περιοχής και την υψηλή διατροφική του αξία στις βιολογικές μεθόδους παραγωγής.

Το μέλι μας ξεκίνησε αρχικά να παράγεται με σκοπό να προσφέρουμε ένα υγιεινό και ανεπεξέργαστο προϊόν στα παιδιά μας. Τελικά καταφέραμε να παράγουμε αυτό το εξαιρετικό μέλι με την μοναδική και πλούσια γεύση ,γεγονός που οφείλεται στην βιοποικιλότητα της περιοχής της Σερίφου και της ευρύτερης περιοχής των Κυκλάδων. Το αγνό, βιολογικό μέλι είναι δώρο για εμάς και το δώρο αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.