Υποστηρικτής του Serifos Sunset Race 2017 η Zero RH+

Για ακόμα μια χρονιά η Zero Rh+ θα στηρίξει τη διοργάνωση του Serifos Sunset Race, προσφέροντας γυαλιά ηλίου στους νικητές των δρομικών αγώνων.

Ο πρώτοι και οι πρώτες των αγώνων δρόμου 5, 10 και 20χλμ θα λάβουν ως έπαθλο μοναδικά γυαλιά από την αθλητική σειρά Zero Rh sportglasses, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες όσων ασχολούνται με απαιτητικές υπαίθριες δραστηριότητες.

zero-rh-instagram-post

Προφίλ Zero Rh+

H Zero Rh+ είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε από το πάθος για υπαίθρια σπορ και την ανάγκη ειδών με υψηλές επιδόσεις για δραστήρια άτομα.

Η Ιταλική αισθητική είναι εμφανής σε μια σειρά προϊόντων με άρτιο σχεδιασμό, που επικεντρώνεται στη χρήση νέων τεχνολογιών, καινοτόμων τεχνικών και προηγμένων υλικών, ενώ δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια. Στυλ, σχεδιασμός, λειτουργικότητα και πάθος για τον αθλητισμό είναι οι κεντρικοί άξονες της Zero Industry.

Η Zero Rh+ εστιάζει στην τεχνολογική καινοτομία, χρησιμοποιώντας υλικά όπως το ελαφρύ και εύκαμπτο πλαστικό με ιδιότητες μετάλλου HilexTM, που συναντάται στην αεροδιαστημική και εγγυάται μέγιστη αντοχή και άνεση.

RUNNINGCODE - Η  αθλητική σειρά Zero Rh sportsglasses προσφέρει γυαλιά ηλίου που παρέχουν άνεση, λειτουργικότητα, αντοχή και υψηλές επιδόσεις για της ανάγκες απαιτητικών υπαίθριων αθλημάτων, όπως το τρέξιμο και η ποδηλασία.

URBAN CODE - Στην σειρά γυαλιών Zero Rh+ Urban η τεχνολογία συναντά το style και  γίνεται η ιδανική επιλογή για μια δραστήρια καθημερινότητα στο αστικό περιβάλλον. Με χαρακτηριστικό design, εργονομικά στοιχεία, ανθεκτική κατασκευή και άνετη αίσθηση, τα Urban γυαλιά Zero Rh+ προσφέρουν υψηλή ποιότητα με σύγχρονη, δυναμική αισθητική.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Zero Rh+ στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Βαϊράμογλου