Η Χριστίνα Γονίδη μας μίλησε για την εμπειρία της στο Serifos Sunset Race !

 

Η Χριστίνα Γονίδη,  πρώην πολίστρια του Πανιωνίου έχει ξεκινήσει μια νέα καριέρα στην ανοιχτή θάλασσα συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα. Συμμετείχε στο Serifos Sunset Race 2016 κερδίζοντας την πρώτη θέση στις γυναίκες στα 3000 μ. κολύμπι με χρόνο 45:46 ενώ την προηγούμενη ημέρα έτρεξε τη διαδρομή των 20χλμ , καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην κατηγορία της.

Η Χριστίνα μας μίλησε για την περσινή εμπειρία της στη Σέριφο και την επιθυμία της να διεξαχθούν αγώνες και στην Κύθνο, το νησί που κατάγεται.

14362456_1124832497595921_4104018207542308592_o

- Καλησπέρα Χριστίνα! Ποιες οι εντυπώσεις σου από τη συμμετοχή σου στο Serifos Sunset Race της περσινής χρονιάς;

Ήταν μια ευχάριστη και ωραία εμπειρία που θέλω πολύ να την ξαναζήσω!

Ένας καλά οργανωμένος αγώνας όπου οι εθελοντές είχαν σημαντικότατη παρουσία, βοηθώντας τόσο στην διεξαγωγή του αγώνα οδό και στο να τον κάνουν να φαίνεται σαν γιορτή!

- Ήταν η πρώτη σου φορά στη Σέριφο και τι σου άρεσε στο νησί;

Ναι, πρώτη φορά ήρθα στη Σέριφο! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που είναι χτισμένη η Χώρα, οι υπέροχες αμμουδιές και η ζεστή συμπεριφορά των ανθρώπων. Άλλωστε μοιάζει τόσο με την Κύθνο!

- Πόσο ξεχωριστό είναι για έναν αθλητή να κολυμπά στο Αιγαίο και στη Σέριφο;

Για μένα είναι κάτι μοναδικό και υπέροχο να κολυμπάω στο Αιγαίο! Και όταν το συνδυάζω  παίρνοντας μέρος σε αγώνες όπως το Serifos Sunset Race η εμπειρία είναι μοναδική!

Ήταν ένας αγώνας σαφέστατα οριοθετημένος και ασφαλής ακόμα και για πρωτάρηδες!

- Πες μας λίγα λόγια και για τους αγώνες δρόμου.

Εκτός από το κολύμπι συμμετείχα και στον αγώνα των 20χλμ το Σάββατο, σε μια διαδρομή ξεχωριστή, καθώς περνά από ωραία μέρη με πανέμορφες εικόνες!

Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας με πολλές ανηφόρες, ιδανικός για κάποιον που προετοιμάζεται για μαραθώνιο! Ο τερματισμός την ώρα που δύει ο ήλιος..απλά υπέροχος.

18982925_10158810773290243_1892060799_n

- Μπορεί ένας αγώνας όπως το Serifos Sunset Race να γίνει παράδειγμα και για άλλα νησιά όπως η Κύθνος που κατάγεσαι;

Φυσικά! Αγώνες στην Κύθνο ονειρεύομαι από την πρώτη στιγμή που κολύμπησα "ανοιχτή θάλασσα". Το Serifos Sunset Race είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά νησιά, ότι μπορούν να οργανώσουν κάτι παρόμοιο διαφημίζοντας τον τόπο τους... και να το κάνουν πολύ καλά!!

- Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σε δούμε και φέτος στο νησί και τους αγώνες μας

Ευχαριστώ πολύ ! Το συντομότερο θα δηλώσω συμμετοχή!