Βασικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο Serifos Sunset Training 2020

Λίγες ώρες μείνανε για την έναρξη του προπονητικού διημέρου του Serifos Sunset Race που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12/13 Σεπτεμβρίου 2020 στο νησί της Σερίφου.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν λίγες συμμετοχές που θα δοθούν στην γραμματεία της διοργάνωσης.

Η γραμματεία για τις τελευταίες εγγραφές και την παραλαβή του αθλητικού υλικού θα λειτουργήσει στον Δημοτικό Ξενώνα «Περσέας», στο Λιβάδι, την Παρασκευή 11/9 από τις 18:30 έως τις 20:30 και το Σάββατο 12/9 από τις 15:00 έως τις 17:00.

Ο χώρος φύλαξης πραγμάτων της προπόνησης τρεξίματος θα βρίσκεται στην καντίνα της παραλίας της Βαγιάς από τις 15:00.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων ξεκινάει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 με προπονήσεις αποστάσεων 5 και 10 χλμ. Με σημείο συνάντησης την καντίνα της Βαγιάς, τρέχουμε, περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από τη μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα κολυμπήσουμε στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου. Με σημείο συνάντησης στο Calma Drinks and Bites στην παραλία του Αυλόμωνα. Την επιμέλεια της προπόνησης κολύμβησης θα έχει ο Χρήστος Μποφίλιος.

Η διοργάνωση θα βοηθήσει στη μετάβαση των συμμετεχόντων στη Βαγιά, με συνεργαζόμενα λεωφορεία που θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 16.30 έως τις 17:00, με σημείο συνάντησης μπροστά από το Γραφείο Πληροφοριών του νησιού στο λιμάνι. Όπως επίσης και στην επιστροφή τους από τη Βαγιά στο Λιβάδι. Τα λεωφορεία θα διατεθούν για αποκλειστική χρήση των συμμετεχόντων στη διοργάνωση και μέχρι ενός συνοδού τους. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει και σημαντικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα στο νησί για όλους τους συμμετέχοντες.