ΔΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΗΤΑ (TΗΕΤΑ) – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΒΑ (TOURVAS)

Το κατάστημα ΘΗΤΑ που ανήκει στο concept Think of Serifos (www.thinkofserifos.gr) στηρίζει τη διοργάνωση του Serifos Sunset Race για άλλη μια χρονιά προσφέροντας δώρα στους νικητές καθώς και τα μοναδικά βατραχάκια στους συμμετέχοντες του αγώνα.

Ανάμεσα στα δώρα που θα προσφερθούν στους νικητές, ξεχωρίζει το παραδοσιακό σακίδιο τουρβάς το οποίο ξανανιώνει σχεδιαστικά μέσα από τη διορατικότητα, τη φαντασία και την έξυπνη προσέγγιση του brand tour-βας και τα μετάλλια που απεικονίζουν το χαρακτηριστικό νόμισμα της Σερίφου.

Σε συνεργασία του καταστήματος ΘΗΤΑ με το concept tourvas (www.tourvas.com), όλοι οι δεύτεροι νικητές θα λάβουν αυτό το ιδιαίτερο, παραδοσιακό και χειροποίητο σακίδιο, ενώ οι πρώτοι σε όλα τα αγωνίσματα θα λάβουν το μετάλλιο-νόμισμα της Σερίφου.

theta_tourvas

Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεργασίας όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα δικαιούνται έκπτωση έως 30% για τις αγορές στη διάρκεια του τριημέρου από τα καταστήματα Θήτα (Λιβάδι), Θιδύρα (Χώρα) και Κεραμείο (Κάτω Χώρα) !

Μέσα από το site www.thinkofserifos.gr  θα βρείτε αναλυτικό οδηγό με πληροφορίες για το νησί της Σερίφου καθώς και προϊόντα των τριών καταστημάτων!

ΠΡΟΦΙΛ TOYR-ΒΑΣ

Το concept Tourvas «Με ένα σακίδιο στον ώμο», μια έκφραση που μας φέρνει στο μυαλό εναλλακτικούς και περιπετειώδεις ταξιδευτές σε μέρη μαγικά. Σε μια πιο ρεαλιστική και προσγειωμένη ματιά, συνδέεται με έναν δραστήριο άνθρωπο που τρέχει σε διάφορες υποχρεώσεις αξιοποιώντας τον εσωτερικό κόσμο ενός σακιδίου για τα άκρως απαραίτητα. Κάπως έτσι, λειτουργούσε στα παλαιότερα χρόνια και το αυτοσχέδιο σακίδιο τουρβάς, τορβάς ή ντορβάς, αναλόγως την περιοχή προέλευσής τους, το οποίο κατασκευαζόταν από τα περίσσια υφάσματα του νοικοκυριού και οι ιμάντες του είναι φτιαγμένοι από πλακέ φυτίλι λάμπας πετρελαίου. Τα λιγοστά αυτά υλικά ήταν αρκετά για την κατασκευή ενός πολύ ανθεκτικού και άνετου σακιδίου το οποίο βεβαίως δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα σε αρκετές περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας.

To σακίδιο είναι κατάλληλο για όσους κινούνται με το ποδήλατο τους, περπατούν και αναρριχώνται , κάνουν βόλτα, τουρισμό ή απλά μετακινούνται στην πόλη για τις καθημερινές υποχρεώσεις.