Το Wefit.gr για πρώτη χρονιά «Υποστηρικτής» του Serifos Sunset Race 2019

Το Serifos Sunset Race υποδέχεται και παρουσιάζει στον κόσμο του το Wefit.gr που θα είναι «Υποστηρικτής» της φετινής διοργάνωσης.

Στο wefit.gr θα βρείτε αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της διατροφής, του fitness και της γυμναστικής ενώ μέσω του eshop της ιστοσελίδας προσφέρονται πλήθος προϊόντων σχετικά με το fitness (εξοπλισμός, συμπληρώματα, βιταμίνες, βιολογικά προϊόντα, υπερτροφές κτλ).

Το Wefit.gr θα το βρείτε εκτός από το internet και στο φυσικό του κατάστημα, Πόντου 16 στο Ελληνικό.

Στα πλαίσια της υποστήριξης το wefit.gr προσφέρει έκπτωση 25% σε όλες τις συμμετέχοντες στο Serifos Sunset Race, για την αγορά του προϊόντος OrganiCup μέσω του eshop.wefit.gr/organicup, με χρήση του κωδικού sunset25.  Το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική διαχείριση του έμμηνου κύκλου, το οποίο συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Είναι απολύτως υγιεινό, οικολογικό, άνετο και συνιστάται για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Προφίλ  Wefit.gr

Το Wefit.gr είναι ένα brand, το οποίο εξειδικεύεται στην καθημερινότητα και διατροφή όλων των αθλουμένων ανεξαρτήτου επιπέδου.

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν και διαπιστώθηκε ότι ενώ ο χώρος του fitness γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, δεν υπήρχε ένα site το οποίο να μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον Έλληνα επισκέπτη.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε το Wefit.gr για να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος εύκολα και απλά οποιαδήποτε πληροφορία, υπηρεσία και προϊόν αφορά τον χώρο του fitness.