Η INTERWETTEN «Χορηγός» του Serifos Sunset Race 2019

Η INTERWETTEN, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του Online Gaming, θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά «Χορηγός» του Serifos Sunset Race.

Μια πολύ σημαντική συνεργασία, με μία από τις σπουδαιότερες και παλαιότερες πλατφόρμες του χώρου στον κόσμο, που θα βοηθήσει τη διοργάνωση να αναπτυχθεί και να συνεχίσει δυναμικά τη δραστηριότητα της.

 

Προφίλ INTERWETTEN

Η INTERWETTEN είναι μία εκ των κορυφαίων νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Προερχόμενη από την Αυστρία, αποτελεί έναν εκ των παλαιότερων bookmakers, καθώς ιδρύθηκε το 1990, ενώ ήταν η πρώτη που άρχισε να δραστηριοποιείται στο διαδικτυό, από το 1996. Στην Ελλάδα λειτουργεί υπό την άδεια της Rebels Gaming Limited, με αδειοδότηση Μάλτας.

Η INTERWETTEN, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία, είναι η πρώτη ιστοσελίδα στο χώρο του Online Gaming, η οποία μπήκε στον κόσμο του διαδικτύου το 1996, ενώ 2 χρόνια αργότερα έγινε και η πρώτη που έκανε την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά. Η Interwetten διαθέτει εξαιρετική πλατφόρμα για Desktop και Mobile και ένα από τα κορυφαία Καζίνο, ενώ ξεχωρίζει για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ασφάλεια στις πληρωμές.