Η SEAJETS και φέτος «Μεγάλος Χορηγός Μεταφοράς» του Serifos Sunset Race

Η Seajets, επιδεικνύοντας σταθερά την υποστήριξή της στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε, θα είναι και φέτος «Μεγάλος Χορηγός Μεταφοράς» του Serifos Sunset Race !

Σε αυτό το πλαίσιο η Seajets προσφέρει έκπτωση 25% σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων του αγώνα.

Για αυτό προλάβετε τις θέσεις δηλώνοντας πρώτα τη συμμετοχή σας στον αγώνα μέσω του www.serifosrace.com και στη συνέχεια επικοινωνήστε για τις κρατήσεις σας στο reservations.dpt@seajets.gr  ή καλέστε στο 210 7107770.

seajets

Για όσους ανέβηκαν στο βάθρο των κολυμβητικών αγώνων της περσινής διοργάνωσης και τους πρώτους νικητές των συνδυαστικών αγωνισμάτων (κολύμπι και τρέξιμο) η Seajets προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τα εισιτήρια τους στη Σέριφο για το Serifos Sunset Race 2019. Για τις κρατήσεις σας οι νικητές επικοινωνήστε στο reservations.dpt@seajets.gr  ή καλέστε στο 210 7107770, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και το αγώνισμα που συμμετείχατε

 

Προφίλ Seajets

Η Seajets ξεκίνησε πριν 30 χρόνια ως ένα οικογενειακό όνειρο, όραμα αγάπης, πάθους, πίστης, επιμονής….  όραμα ζωής.

H Seajets προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και κατάφερε με μεγάλη επιτυχία το 2019 να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, με 17 ταχύπλοα καθώς και 4 συμβατικά πλοία παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις σε πάνω από 26 προορισμούς με περισσότερες από 260 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες.

Ένας στόλος που συνεχώς αυξάνεται με τελευταίο απόκτημα τον πρωταθλητή κόσμου WorldChampion Jet ένα ταχύπλοο σκάφος υψηλότατων επιδόσεων και προδιαγραφών, το οποίο μάλιστα κατέχει και μια θέση στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness για την ταχύτητα του η οποία προσεγγίζει τους 50 Κόμβους με ικανότητα μεταφοράς 1300 επιβατών. Το  WorldChampion Jet προκαλεί επάξια την έταιρη ναυαρχίδα της Seajets το Tera Jet, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο.

‘Όραμα και αποστολή της εταιρείας είναι η γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο με διαφορετικές δράσεις για την κοινωνία, την εκπαίδευση και το περιβάλλον και πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου.

Φέτος η Seajets έλαβε την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση «Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς» (Passenger Line of the Year). Η συγκεκριμένη βράβευση αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια προσπάθειας της εταιρείας για την παροχή της καλύτερης και της γρηγορότερης εξυπηρέτησης των επιβατών της, θέτοντας συνεχώς ακόμα πιο υψηλούς στόχους για τα χρόνια που ακολουθούν.