Η SEAJETS Χορηγός Μεταφοράς του Serifos Sunset Race 2018

Η Seajets, επιδεικνύοντας σταθερά την υποστήριξή της στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε, στηρίζει και φέτος το Serifos Sunset Race ως Χορηγός Μεταφοράς της διοργάνωσης!

seajets_logo

H Seajets στα 16 χρόνια παρουσίας της στην ακτοπλοΐα έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της πάντα με αξιοπιστία, συνέπεια και υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο η Seajets προσφέρει τακτικά δρομολόγια προς και από τη Σέριφο, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Σε αυτό το πλαίσιο, και με αφορμή την συμμετοχή της στο Serifos Sunset Race, η Seajets προσφέρει έκπτωση 25% σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων του αγώνα.

Για αυτό προλάβετε τις θέσεις δηλώνοντας πρώτα τη συμμετοχή σας στον αγώνα μέσω της www.ticketmaster.gr και στη συνέχεια επικοινωνείτε για τις κρατήσεις σας στο reservations.dpt@seajets.gr  ή καλέστε στο 210 7107710.