Διάθεση εισιτηρίων SSR2018 από Ticketmaster.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από φέτος τη διάθεση των εισιτηρίων του Serifos Sunset Race 2018 αναλαμβάνει η Ticketmaster.gr .

Η Ticketmaster Hellas, ειδικεύεται στο χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του ελέγχου πρόσβασης. Είναι η κορυφαία εταιρεία του χώρου παγκοσμίως, όπως μαρτυρούν οι πωλήσεις περισσότερων των 530 εκατομμυρίων εισιτηρίων ετησίως με παρουσία σε 30 χώρες. Στην Ελλάδα το σύστημα της εταιρείας χρησιμοποιείται από κορυφαίες αθλητικές ομάδες αλλά και μουσικά θεάματα.

ticketmaster-buy-now

Επισκεφτείτε την ticketmaster.gr και κλείστε θέση σε ένα μοναδικό event. Επιλέγοντας μεταξύ τριών αποστάσεων στους αγώνες δρόμου (5, 10 και 20χλμ), τριών αποστάσεων στους αγώνες κολύμβησης (750, 1500 ή 3000μ) ή συνδυάστε και τα δύο αθλήματα λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και σημαντική έκπτωση (όσοι συνδυάσουν αγώνα δρόμου και κολύμβησης θα λάβουν έκπτωση 50% στον κολυμβητικό αγώνα).

Το κόστος συμμετοχής είναι σταθερό 12 € για όλους τους αγώνες δρόμου και 10 € για όλους τους αγώνες κολύμβησης. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό τεχνικό Τ-shirt (αγώνες δρόμου), κολυμβητικό σκουφάκι (αγώνες κολύμβησης), ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σνακ και νερό.

Παράλληλα, τις ημέρες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν παιδικοί αγώνες δρόμου και κολύμβησης στο Λιβάδι Σερίφου για παιδιά από 5 έως 12 ετών. Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ με την εγγραφή τους να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.serifosrace.com .